Crawford
De vriendelijkste garagedeur van Nederland. We adviseren, begroten, bezorgen en plaasten een brede range van garagedeuren. Voor renovatie-projecten en nieuwbouw adviseren we bij voorkeur de Crawford garagedeur.

Slecht nieuws voor de inbrekers
Inbrekers kiezen graag de gemakkelijke weg uw huis binnen: via de garage. De garagedeur blijkt een zwakke schakel in beveiliging tegen inbraak. Jaarlijks wordt er zo'n 120.000 keer ingebroken. Dat veroorzaakt veel materiële schade, maar ook veel psychisch leed: persoonlijke goederen zijn vaak onvervangbaar en men voelt zich niet veilig meer in de eigen woning. Goede inbraakpreventie kan een hoop ellende voorkomen.

Goed nieuws voor u!
Want als eerste fabriekant in Nederland levert Crawford garagedeuren voorzien van het Politie keurmerk 'Veilig Wonen'. Als enige voldoet Crawford aan strikte eisen ten aanzien van inbraakbeveiliging die dit keurmerk stelt en die binnenkort zelfs verplicht worden in de nieuwbouw. Hoog tijd om nu uw oude garagedeur te vervangen door de eerste deur, die beter beschermt tegen inbraak en bovendien veilig, gebruiksvriendelijk en economisch is.

Veilig, gebruiksvriedelijk en economisch
Crawford inbraakwerende deuren zijn licht bedienbaar, geluidsarm en veilig voor kinderen en huisdieren. Alle Crawford deuren, de industriële- en de garagedeuren, zijn geheel gebalanceerd en blijven staan waar u dat wilt. Er zijn geen knikarmen of schaarachtige constructies die letsel kunnen veroorzaken. Door het unieke Crawford cotinu-lamineerproces wordt een uitzonderlijke stabiliteit en dito isolatiewaarde (Rc= 2,5 m² K/W) verkregen. Er is keuze uit twee types, de Consul of Diplomat die door de compacte inbouwmaten in elke woning toegepast kunnen worden. De deur wordt gemonteerd door ons als gespecialiseerde Crawforddealer. Er is keuze uit vier standaardkleuren en desgewenst kan de deur in elke RAL-kleur geleverd worden.

U kan op ons blijven rekenen
We zijn een stabiele, gestaag groeiende onderneming met vele jaren ervaring in het plaatsen van garagedeuren.